Veelgestelde vragen

FAQ – Veelgestelde vragen

Mail naar info@trema.org of neem contact op via 0183 408 444

Algemeen

Hoe kan ik mij aanmelden?

Ga naar Inloggen rechts bovenin het scherm. Op de webpagina 'Inloggen' kan je inloggen of aanmelden als je nog geen account hebt. Doorloop de vier stappen en klik op 'Verstuur'. Lukt dit niet? Neem contact op via bovenstaande contactgegevens.

Ik weet mijn wachtwoord niet meer, hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen?

Via het scherm waarmee je kunt Inloggen zie je naast de login button de optie Wachtwoord vergeten. Je komt nu op de pagina terecht waar je het wachtwoord kunt laten resetten. Je nieuwe wachtwoord ontvang je per mail. Geen mail ontvangen, controleer voor de zekerheid je spam box. Let op: het e-mailadres dat je hier invult moet gelijk zijn aan de gebruikersnaam waar je mee inlogt.

Prikbord

Waar dient het prikbord voor?

Op het prikbord kan iedereen zelf een verzoek plaatsen. Op deze manier kunnen bezoekers van de website met elkaar in contact komen. Voor mekaar helpt bezoekers en advertenties te verbinden.

Hoe kan ik een bepaalde vraag vinden?

Door middel van de zoekfilters bovenin kan je zoekopdracht verfijnen. Ook kan je direct een bepaalde advertentie opzoeken het trefwoord in te voeren.

Wie kunnen de vragen die ik op het prikbord zet zien?

Alle bezoekers van deze website kunnen de geplaatste advertenties bekijken en reageren. Om te reageren heeft een bezoeker een account nodig.

Hoe reageer ik op een vraag?

Zoek een advertentie waarop je wilt reageren en klik deze aan. In het vlak onderin kan je een knop met de tekst ‘Klik hier om te reageren’ vinden. Klik deze aan om een reactie te geven op de advertentie. Deze wordt automatisch verzonden naar de desbetreffende vrager. Om deze actie uit te voeren moet je ingelogd zijn, of kies ‘Maak een account aan’.

Overig

Wat als ik een andere vraag heb?

Heb je een andere vraag of een opmerking over de website? Via de oranje knop met het ‘?’ rechts onderin het scherm kan je of via ‘Contact’ jouw vraag of opmerkingen versturen. Ook onderin het scherm en via ‘Wie zijn wij?’ onze contactgegevens te vinden.